U bent hier

Wie zijn we?

Cederhof werkt met ruim 300 medewerkers en 160 vrijwilligers. Wij bieden met dit team actief zorg- en dienstverlening aan. En met ons team hebben wij één missie. 

“Cederhof streeft als Kapelse organisatie naar naadloos aaneen gesloten diensten van wonen, welzijn en zorg. Wij bieden met onze bekwame en betrokken medewerkers een bijdrage aan de leefbaarheid van onze gemeente. Centraal in ons handelen staat het persoonlijk contact en het respect voor ’n eigen leven; "heel persoonlijk.”

Cederhof heeft een Raad van Bestuur en een Raad van Toezicht. Wij werken volgens statuten  die zijn opgesteld volgens de zorgbrede governance code. 

Onze diensten

Cederhof levert een groot aantal diensten, waaronder: ouderenzorg, tijdelijke opname en dagverzorging. Ook geven wij cursussen, hebben wij een Grand Culinair Cafe en organiseren wij vele activiteiten.

Misschien kent u ons nog wel als Stichting Ouderenzorg Kapelle. Onze stichting bestond uit drie dochterondernemingen. Wij hebben besloten van deze dochterondernemingen één organisatie te maken om zo de inwoners van Kapelle de beste zorg te kunnen bieden. Daarom heten wij nu Cederhof. Onze organisatie bestaat uit drie diensten: wonen, welzijn en zorg. 

Bestuur

Vanaf 1 februari 2019 is mevrouw mr.drs. Inge van den Boomen, directeur bestuurder van Cederhof

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht wordt vanaf 7 oktober 2021 gevormd door Ton Ruikes (voorzitter), Judith Kuiper-Schiebaan,  Hans van Stel,  Marcel Wesdorp en Marcel van Schadewijk.
 Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact