U bent hier

Maximale score persoonsgerichte zorg voor Cederhof!

26-05-2023

Cederhof scoort de maximale score op alle toetsingscriteria (persoonsgerichte zorg, transparantie en veiligheid) tijdens de Prezo-audit. PREZO toetst het kwaliteitskader voor verpleeghuiszorg, wijkverpleging en extramurale dagbesteding. De auditor concludeert: “Cederhof biedt persoonsgerichte zorg. Medewerkers zijn enorm betrokken bij de cliënten en men kent elkaar goed. De organisatie geeft middels diverse evaluaties aan dat zij goed in staat zijn te reflecteren op het eigen handelen.”

Voor de tweede maal op rij haalt Cederhof de maximale score. Eén jaar lang zal wekelijks een krat fruit én grote pot met lekkere koekjes staan voor de medewerkers en vrijwilligers. Als bedankje voor dit prachtig resultaat.

Cederhof kreeg in het auditrapport de volgende complimenten:

  • Nieuwbouw vindt plaats vanuit cliëntperspectief. Om appartementen voor echtparen te realiseren is vooruitstrevend te noemen.
  • De persoonsgerichte benadering komt goed naar voren, uit dossiers, uit gesprekken met medewerkers en cliënten.
  • De samenwerking in en met het dorp is waardevol.
  • Op Cederhof hangt een ‘ons kent ons’ sfeer, iedereen kent elkaar.

De auditor schrijft in het rapport: Binnen het zorgcentrum wordt door mantelzorgers bijvoorbeeld aangegeven: “Ze nemen veel initiatief en hebben oog voor de behoeften en wensen van de bewoners”. En, “Zeer vriendelijk, hele goede bejegening, veel aandacht. Niets is teveel. Houden rekening met specifieke wensen”. Bij de wijkverpleging wordt aangegeven: “De medewerkers zijn altijd meelevend en vriendelijk. Als we vragen hebben wordt daar aandacht aan besteed”.

Cederhof behoud hiermee het gouden keurmerk.



Werken bij Cederhof? Bekijk onze vacatures
Vragen over mantelzorg? Wij helpen u graag
Contact